muslibar
Spread the love

Har du nogensinde lavet hjemmelavede muslibare? Jeg gjorde det for første gang for nogle år siden som vi kunne tage med os på en tur til Yellowstone. De var lækre stykker af himlen, og jeg har lavet den samme opskrift ofte i årevis. Den anden dag fik jeg en gal ide at vende muslibare til en af ​​mine kæmpere “# af denne ting du skal lave” opskrift indlæg og nu kan jeg ikke stoppes! Jeg har bogstaveligt talt lavet muslibare mindst tre gange om ugen i den sidste måned. De er awesome! De smager lækker, de er gode at have med på tur, og de er gode, små gaver som man kan give til venner, og de er simpelthen let at sammensætte. Har du brug for en snack til førskole, efter t-ball, eller at tage bilen i et spil? Jeg har dig dækket.

Jeg er så begejstret for disse indlæg, fordi jeg tror, ​​at der er meget magt i at give dig en masse bang for dit klik. Med andre ord, uanset hvordan du kom her, vil jeg sørge for at du ikke går væk uden at få nogle gode oplysninger / inspiration. Hvis du vælger at klikke over på min blog, vil jeg gøre din tid værd. Hidtil har jeg lavet 8 ingen bage havregryn energi bites, 9 date bolde, 10 sunde snacks i en krukke (du kan gøre fremad), og 9 Hæftning Salat Dressings Du bør vide, hvordan man laver (som bliver vanvittigt i Pinterest, Hør !), og jeg har så mange sjove ting planlagt.

Lav dine egne muslibare, til at tage med på farten

Jeg er så begejstret for at dele dette indlæg med dig! Jeg har brugt så meget tid (og kalorier) at få tingene klar, og du vil elske det! Hvis dette indlæg taler til dig, tror du, at en anden kan lide det, eller du vil gemme det til senere, dele det på alle dine sociale medier platforme. Pin det, facebook det, smæk et billede op på Instagram og tag mig (#blessthismesseats). Alle disse ting er utrolig hjælpsomme for mig og jo mere deling der sker, jo mere kan jeg gøre denne hobby til et job, der hjælper min familie (og mit husbyggeprojekt). Der er så meget magt i din deling, du har bogstavelig talt ingen anelse om, hvor vigtigt det er for mig.

Tak skal du have! Og nu nyd nogle fantastiske hjemmelavede muslibar fra mit køkken til din.

Du kan bruge 1/3 kop honning og 1/4 kop brunt sukker i denne opskrift, hvis du kan lide en stærkere honning smag. Muslibare vil være lidt mere klæbrig på denne måde. Mine børn kunne ikke lide dette forhold, selvom jeg troede det var fantastisk. Honningsmagen var for stærk for dem.

Du kan erstatte det brune sukker med honning og koge forsigtigt blandingen i ca. et minut for disse barer (omrøring meget, honning brænder hurtigt). Honningsmagen var meget stærk, men søjlerne holdt sammen. Jeg kunne ikke rigtig lide søjlerne som denne (for meget honningsmag, men da jeg brugte mindre holdt de ikke sammen). Du kan gøre opskriften som skrevet og forsigtigt kog blandingen i 1 til 2 minutter, og søjlerne vil have lidt mere crunch til dem og vil være mindre bløde / klæbrige.

Hvad kan du erstatte sukkeret med i dine musilbarer

Jeg er 90% sikker på, at du kunne erstatte det brune sukker med kokossukker, selvom jeg ikke har prøvet det endnu. Jeg kunne godt lide at trykke min søjler ned en anden gang, efter at de havde kølet i 2 timer. Dette har virkelig hjulpet dem til at holde sammen godt.

Disse opbevares super godt i køleskabet eller fryseren.

Hvis du vil tilføje chokolade, vil du gerne vente til den varme honning og havreblanding køler lidt (ca. 15 minutter) eller alle chokoladechips smelter (stadig smager godt, men ser ikke så godt ud) .

Ristning af nødder og havre er valgfri, men det gør muslibare smag som cookies. Jeg anbefaler det stærkt.

Du behøver faktisk ikke at sætte havre / nødder i skålen, hvis du ristede dem på panden, er panden stor nok, kan du bare hælde den varme honning-blanding over toppen og omhyggeligt røre alt sammen lige på panden. Det er lidt sværere, men jeg vil hellere tage lidt mere tid til at røre, end vask en ekstra skål.

Jeg føler at disse er gode efter 2 timers hvile, men jeg har synes tit, at de er rigtig gode, efter at du lader dem stå natten over (dette kunne være ved stuetemperatur, hvis du er kort på køleskabsrummet …). Det giver alt tid til at blande og tekstur forbedres, bare FYI.

Jeg forsøgte et parti med kokosolie i stedet for smørret, og det viste sig godt, selvom de ikke syntes at holde sammen også.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *