ægte julemandskostume
Spread the love

Mens der ikke er nogen regel, der siger, at kvinder ikke kan klæde sig ud i et julemandskostume, er dette kostume perfekt, hvis du leder efter en festlig, men feminin mulighed for Santa Con eller en feriefest. Pasformen er alsidig, passer til de fleste kropsformer, og den er lavet med slidstærk og høj kvalitet stof. Grib fru Claus paryk og koordinere briller her. Enhver kan passere som julemandskostume med dette fantastiske og realistiske kostume. Uanset om du klæder dig til en barkrydsning, en feriefest eller for dine børn, vil du elske dette kostume i de kommende år. Denne 10-delt kostume leveres med alt, hvad du skal gøre for at fuldføre udseendet, herunder en lynlås, pants, hat, bælte, støvletter, handsker, briller, paryk, skæg og en øjenbrynet av. Mens det koster lidt mere end nogle andre kostumer, behøver du ikke at udfylde hullerne med ekstra tilbehør, hvilket gør det umagen værd.

Fru Claus kostumer kan være martyriske, hvilket ikke er det sødeste udseende. Hvis du leder efter noget lidt mere ungdommelig, kan dette Miss ægte julemandskostume være det perfekte feriekostume til dig. Det overkommelige kostume omfatter en rubinrød kjole med pelsbeklædning, en matchende caplet, en traditionel Santa hat og et bælte til at snøre i livet for en smigrende pasform. Køb disse hvide og røde strippede strømpebukser til en festlig tilføjelse til dit outfit.

Hvad er julemandskostumet historie

Kostumet fås i tre alsidige størrelser og kan købes i en lys festlig rød eller mørk skovgrøn, afhængigt af din præference. kostumet omfatter både kjole (med faux fur trim og en sjov og hyggelig hætte) og et bælte. Færdiggør udseendet med disse knæhøje faux pelsbeklædte santa støvler.

Hvis du leder efter en julekjole kostume, der er lidt anderledes end den traditionelle getup, overveje noget som dette outfit, hvilket er meningen at tage dig tilbage i tiden. Stoffet er rig og høj kvalitet, med masser af smukke udsmykninger og detaljer, der tager kostumet til næste niveau. Kostetøjet har en lang hættejakke lavet af fløjl, foret med satin og trimmet med hvid faux pels. Det kommer også med koordinerende bukser, et bælte og boot tops med jingle klokker.

Hvem fejrer jul i juli?

Julen i juli får sjældent så stor opmærksomhed som sin modpart i december. Men i år fejrede mere end 800 jolly Santas og fru. Santa claus med stil i Branson, Mo. Den største julemands arrangement nogensinde samlede en skare af St. Nicks fra hele landet for at dele tricks og fejre betydningen af st Nicholas ​​året rundt.

Med rosenrødt komplekser og lange hvide skæg i massevis var julehilsen mange.

Men julemandskostume var ikke altid så god. I 1931 bestilte Coca-Cola illustratør Haddon Sundblom for at forme julemandskostumes image som en sund varme. Indtil da havde julemandskostume vist sig lidt mere kæmpe og lidt mere streng.

Sundblom sagde om Coca-Colas genopbyggede julemandskostume, “jeg tænker på ham som en roly-poly, jovial type, og det er den måde jeg har malet ham på. Vores julemandskostume er ikke den filosofiske type med et godartet udtryk, som jeg har set nogle gange. Han er gladere og mere menneskelig. ”

Menneskeheden omfavnede denne julemands nyfundne menneskehed. Coca-Colas december 1947 interne Red Barrel Magazine fremhævede julemandskostume omgivet af legetøj og en note: “Denne kendte figur med en etableret kunstnerisk behandling er lige så meget et nationalt symbol som den flaske Coca-Cola han holder i hånden. Begge har et kærligt sted i hjerter og sind i en verden, der er åben for følelser. ”

Coca-Cola var ikke længere bare en reklameteknik. Han var julemandskostume. Og med sine rynkede øjne og røde kinder udgjorde han den glædelige ferieånd.

Så signifikant var dette reimagined symbol for jul, at Discover Santa-konventionen afsluttedes ved at fejre induktionen af ​​Sundblom og Coca-Cola i den Internationale Julemandskostume Hall of Fame. Acceptere æren krediterede Coca-Cola Arkivist Ted Ryan Sundbloms vision og “Santa Claus sin skønhed” (sammen med Coca-Colas betydelige reklameinvestering) med at skabe det, der er blevet “det moderne billede af julemandskostume”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *